P3 PEMANIS atau P3 SWEETENER baru sahaja berada di pasaran, mulai awal 2013 dan kini sudah menjadi jenama yang semakin dikenali. Diyakini sebelum berakhir tahun 2013, ia akan menjadi produk yang dikenali, dikehendaki dan laris. Mengapa? Kerana P3 PEMANIS adalah produk keperluan. Bukan sahaja keperluan orang yang menghidap diabetes dan penyakit lain yang berkaitan dengan gula bahkan keperluan umum.

Kualiti dan impak P3 PEMANIS menjadi keutamaan.

P3 PEMANIS dipasarkan oleh P THREE SWEETENER GLOBAL SDN. BHD. dengan matlamat utama — P3 PEMANIS / P3 SWEETENER menjadi pemanis alternatif dan utama menggantikan gula dan pemanis sintetik.

MISI

Menyampaikan mesej penting kepada semua golongan rakyat Malaysia tentang bahaya dan risiko penyakit berpunca dari penggunaan gula pasir dan gula sintetik yang memudaratkan kesihatan di dalam makanan dan minuman harian.

Menyokong kempen kerajaan, “Bahayanya penggunaan gula berlebihan kepada kesihatan” oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

VISI

Menjadikan P3 PEMANIS yang diperbuat dari tebu hitam dan menggunakan Teknologi Nano akan menjadi produk keperluan asas pengganti gula pasir dan gula sintetik.

Mengusahakan supaya P THREE SWEETENER GLOBAL SDN. BHD. menjadi pemasar utama pemanis bukan gula.

PENERAJU

P THREE SWEETENER GLOVBAL SDN BHD, pengeluar dan pengedar produk jenama P3 diterajui oleh Mohd Aidi Bin Senin @ Siman sebagai Pengarah Urusan.

nano